Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

5 Καμπάνια “I love Greek Blogs”


Ξεκίνησε μια καμπάνια με τίτλο “I love Greek Blogs” όπου εμπνευστής της είναι ο αγαπητός φίλος Νίκος Ράμμος ή όπως πολλοί θα τον ξέρουν σαν AATON ιδιοκτήτης του blog “Α! μπε μπα blog το μπινελικοδρόμιο”. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπέροχη ιδέα μπορείτε να πατήσετε εδώ.
  
    Ένα υπέροχο blog που από την πρώτη επίσκεψη σε κερδίζει με την αισθητική του. Είναι ανατρεπτικό, καλλιτεχνικό, διασκεδαστικό και φιλικότατο στον κάθε επισκέπτη. Σίγουρα αποτελεί μια “Εξαίρεση” σε οποιοδήποτε κανόνα. Αξίζει να το επισκεφτείς ξανά και ξανά και ξανά.
    Είναι το blog “Εξάντας” και ιδιοκτήτης του είναι ο “Έλληνας blogger των επτά θαλασσών” όπως αναφέρει και η εφημερίδα “Το Βήμα” που τον τίμησε με το εκτενές αφιέρωμα που έκανε για αυτόν. Μπαίνοντας σε αυτό το ιστολόγιο θα μοιραστείτε με τον Καπετάνιο Γκιόλμα Χρήστο τους στεναγμούς της θάλασσας και τις περιπέτειές του.
    Γεννήθηκε στο Βόλο. Το πρωί εργάζεται ως δάσκαλος. Το απόγευμα «αλιεύει» ειδήσεις, μαργαριτάρια και «καρφώνει» τα κακώς κείμενα. Γνωρίζει ότι η αλήθεια είναι δυσκολοχώνευτη, αφού το ψέμα και η ψευδαίσθηση κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας. Επιδίωξή του είναι η εξέλιξη των ιδεών και η καταδίκη των δογμάτων για να αναδειχθεί και τελικά να κατακτηθεί η αλήθεια.
    Είναι κάτοχος του blog ‘Ο νοών…νοείτω” και απ’ ότι μας λέει “Γεννήθηκα μπερδεμένος. Ακόμα είμαι. Έτσι παραμένω ανήσυχος. Ειρήνη εάν είναι δυνατόν... Δικαιοσύνη με κάθε τρόπο”. Είναι ένα αξιόλογο blog που εκφράζει τις ανησυχίες του καθώς και τους προβληματισμούς του. Έχει πάντα επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα και αξίζει όχι μόνο να το επισκεφτεί κανείς αλλά να ανατρέξει και σε παλαιότερες αναρτήσεις του blog.
    Ένα πολύ καλό blog στο οποίο μπαίνοντας κανείς μπορεί να διαβάσει τους προβληματισμούς του “συγγραφέα”. Έχει πολύ έξυπνα άρθρα τα οποία τα περισσότερα εκφράζουν σκέψεις και σίγουρα διαβάζοντάς τα θα ανακαλύψετε ότι πολλά από αυτά εκφράζουν και εσάς.
    Μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια από τον κάτοχο αυτού του blog ο οποίος ασχολείται με διάφορα θέματα. Άλλοτε τον πιάνουν οι πολιτικές του ανησυχίες και άλλοτε έχει διάθεση για χιούμορ. Άλλοτε εκφράζει τις ευαισθησίες του και άλλοτε καρφώνει τα κακώς κείμενα.
    “Σκέφτομαι ακατάπαυστα, Γελώ συνέχεια, Αγαπώ πολύ, Εκτιμώ την ομορφιά, Βλέπω το καλύτερο στους άλλους, με λίγα λόγια, δίνω τον εαυτό μου...” αυτό είναι το προφίλ του κατόχου του blog με τίτλο “Ένα κομμάτι του εαυτού μου…”. Πρόκειται για ένα blog με καλλιτεχνικές τάσεις και σίγουρα αξίζει να το επισκεφθείτε.
    Μια αξιόλογη προσπάθεια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής και συγκεκριμένα του Τμήματος Δ2. Πραγματικά είναι ότι πρέπει για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους. Αξίζει να το επισκεφτείτε είτε έχετε παιδιά είτε όχι. Πιστεύω πως πρέπει να επαινέσουμε μια τέτοια προσπάθεια για την δημιουργικότητα αυτών των παιδιών που αποτελούν και το μέλλον της Χώρας μας.
    “Stavento σημαίνει καταφύγιο ή απάγκιο. Εδώ είναι το δικό μου καταφύγιο, το δικό μου απάνεμο λιμάνι κι η θάλασσά μου”.
Ένα πολύ καλό blog με καλλιτεχνικές ανησυχίες.
    “Δε θα πω πολλά. Ήθελα να πω κάτι, αλλά το ξέχασα. Εεεε άμα θες να μάθεις κι άλλα ρώτα με... κάπως έτσι. Αγαπημένο απόφθεγμα: Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι... για αυτά που διορθώνονται και για αυτά που δεν διορθώνονται”.
Ένα πολύ ωραίο blog στο οποίο μπορείς να ταξιδέψεις με τις πανέμορφες φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο δημιουργός του.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να τονίσω ότι η επιλογή έγινε με κριτήριο το πλήθος ατόμων που παρακολουθούν αυτά τα blog. Δεν αναφέρονται blog που ήδη έχουν πολλούς αναγνώστες (200-300 και άνω) αλλά blog που είναι πιο underground και αξίζουν την προσοχή μας.

5 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Καλησπέρα Σάββα, θέλω να σ' ευχαριστήσω που μ' έχεις εν τάξει στα blog που αξίζει κάποιος να σταθεί. Μετράει για μένα όπως σου έχω πει πολλές φορές η γνώμη σου. Θα προσπαθώ πάντα να δίνω το καλύτερο. Να 'σαι γερός, καλό βράδυ και εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Σάββας είπε...

Τι καλό βράδυ βρε Δημητρούλα; Σκέφτεσαι να με αφήσεις στα κρύα του λουτρού και να φύγεις ή να ετοιμάσεις την βαλίτσα με τα ρούχα μου και να με στείλεις για διακοπές; :)

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Καλά βρε πασά μου εζάντενες; τι καλή σύζυγος θα ήμουνα αν δεν έστελνα τις ευχές μου στο στεφάνι μου; ΜΕ ΛΕΣ; (ΧΑ ΧΑ ΧΑ)

AATON είπε...

Σάββα ρίζαμ, κι ελέπς το υποννοούμενον σο "να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο" ; Απλά άλλαξον το ΝΑ και ποίσονα "ΘΑ" και ξαν δέβαξον..
"Θα έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο"
Άντε, ως πότε θα ζω να μαθίζω σας, εσάς τοι νέους :Ρ

Σάββας είπε...

Χα χα! Καλά Νίκο είσαι άπαιχτος. Μιλάμε μόλις διαβάσαμε το σχόλιο σου με την Δήμητρα πέσαμε κάτω από τα γέλια. Νά' σαι καλά φίλε μου.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs