Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

22 Αφιερωμένο στην γυναίκα μου



Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που σε γνώρισα, σε αγάπησα, σε λάτρεψα. Έξι χρόνια μαζί περάσαμε χαρές και λύπες μα η αγάπη μας ήταν και είναι τόσο δυνατή που ξεπερνούσε κάθε εμπόδιο. Όλα αυτά τα χρόνια μοιάζουν σαν να ήταν χθες. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που σε άγγιξα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου και αναπνέεις τον ίδιο αέρα που αναπνέω και εγώ. Σε ευχαριστώ που δέχεσαι τα μειονεκτήματά μου σαν να ήταν προτερήματα. Μα πιο πολύ σε ευχαριστώ που δίνεις νόημα στην ζωή μου.

22 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Μωρό μου όμορφο, σε λατρεύω!!! Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα μου αυτή την στιγμή!!!
Σ' αγαπώ πάρα πολύ και το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι αυτό που νιώθω είναι απλά Αγάπη μια λέξη τόσο μικρή αλλά κρύβει μέσα της τόσα πολλά.... γιατί για μένα Αγάπη είναι να είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις ακόμα και τον εαυτό σου για αυτόν που αγαπάς. Αγάπη είναι να μπορείς να κατανοείς και να σέβεσαι τον άλλο και τις αποφάσεις του. Αγάπη είναι να βλέπεις κάποιον που είναι λάθος και εσύ να του δείξεις τον σωστό δρόμο.... Αγάπη είναι να αγαπάς κάποιον και να θες το καλό του και μόνο. Όταν δεν μπορείς να τον έχεις κι όμως γνωρίζεις πως ο άλλος είναι καλά κι ευτυχισμένος και να είσαι και εσύ μαζί του γιατί θες το καλό του και δεν βάζεις τον εγωισμό σου πάνω απ' όλα....!!!!!

evelina είπε...

Σάββα και Δήμητρα πραγματικά με συγκινήσατε.Σάββα λατρεύω τους άντρες που δεν ντρέπονται να εκφράσουν δημόσια τ αισθήματά τους .εύχομαι τα 6 χρόνια να γίνουν 106 σπαρμένα ροδοπέταλα αγάπη και υγεία.Να είσαστε καλά παιδιά και ερωτευμένοι πάντα όπως τώρα..καλό βράδυ

Σάββας είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ Εβελίνα για τις ευχές σου. Πραγματικά υπάρχει πολύ αγάπη, σεβασμός και κατανόηση. Εύχομαι να υπάρχει αγάπη σε όλο τον κόσμο και όλες τις οικογένειες. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.

evelina είπε...

Για όλα αυτά κάνε μια βόλτα απο το μπλοκόσπιτό μου ,σε περιμένει κάτι

mar9659 είπε...

Να Ζήσετε Παιδιά σαν τα ψηλά βουνα!!
Να είστε ετσι πάντα Αγαπημένοι και Ευτυχισμένοι
σε ολη σας την Ζωή σαν να είναι η πρώτη σας μέρα!!
Σας εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου!!
Ομολογώ με συγκινήσατε!!


Σάββα Εύγε σου σπανίζουν όντως οπως λεει πολύ καλα
το Εβελινάκι μας, άντρες να εκφράζουν δημόσια
τα συναισθήματα και την αγάπη που τρέφουν
για την σύντροφο της ζωής τους!!
Με αγάπη και πολύ εκτίμηση!!

tania είπε...

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είστε πάντα ερωτευμένοι, και αγαπημένοι!! Αυτό που έχετε να το κρατήσετε για πάντα διότι σπανίζει στις μέρες μας!! Ειλικρινά σας χάρηκα πάρα πολύ!! Σας εύχομαι να έχετε μια καλή και ευτυχισμένη χρονιά!! φιλιά!!

Unknown είπε...

ειναι πολυ σπανιο να βλεπεις αντρες να εκφραζουν ετσι την αγαπη τους..δημητρα εισαι πολυ τυχερη..κ οι δυο δλδ που μοιραζόσαστε μια τετοια αγαπη..σς ευχομαι να ειναι για μια ζωη.. καλη χρονια κ στους δυο σας με υγεια ..

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ. ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ. ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ".
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Υ.Γ. ΣΑΒΒΑ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΑ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΟ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

Σάββας είπε...

Μαριάννα, Τάνια και Λένα ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας. Ευχόμαστε και σε εσάς ότι καλύτερο στην ζωή σας.
Σωκράτη εύχομαι να μην πήρες χθες το στιλέτο και η Φωτεινή να ζει ακόμη :-).

55fm είπε...

Υποκλίνομαι στην αγάπη σας!
Πάντα μαζί δυνατά και χαρούμενα να προχωράτε στη ζωή!
Καλή χρονιά γεμάτη υπέροχες στιγμές!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ Όλγα για τις ευχές σου. Εύχομαι και σε εσένα ότι καλύτερο. Υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και αγάπη σε ότι κι αν κάνεις.

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Όσο ο καιρός περνά η αγάπη μας αντί να μειωθεί, δυναμώνει σαν την φωτιά που δεν σβήνει ούτε με το νερό της βροχής. Κάθε μέρα νιώθουμε όλο και πιο ερωτευμένοι. Και κάτι ακόμα, πιο ουσιαστικό: ξέρουμε ότι ο ένας στον άλλο έχουμε βρει την αδερφή ψυχή του, με την οποία λες και ήταν γραφτό να συναντηθούμε και να δημιουργήσουμε ένα δέσιμο τόσο βαθύ και συναρπαστικό, που να μην μπορεί τίποτα απολύτως να το σπάσει – ένας γόρδιος δεσμός φτιαγμένος από θεϊκά υλικά.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

Σάββας είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ μωράκι μου για την γλυκιά σου αφιέρωση. Όντως όλα είναι τόσο υπέροχα όπως τα λες. Το πιο σπουδαίο όμως είναι πως ποτέ δεν θα πάψουν να είναι τόσο υπέροχα γιατί όπως γράφεις κι εσύ αυτό το δέσιμο δεν μπορεί κανείς και τίποτα να το σπάσει.

ANNA FLO είπε...

Aπλά υποκλίνομαι σε τέτοια λόγια που δείχνουν τέτοια αγάπη!!!
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει και στους δυο σας ό,τι ονειρεύεστε!
Καλό βράδυ

Σάββας είπε...

Ευχαριστούμε πολύ elpidaanna και πραγματικά ευχόμαστε και σε εσένα ό,τι καλύτερο.

Unknown είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ!

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου, να σας ευχαριστήσω όλους, για τα υπέροχα λόγια που εκφράσατε για την σχέση μας με τον σύζυγό μου.
Να είστε όλοι καλά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Στους δεσμευμένους εύχομαι αγάπη και ευτυχία και στους ελεύθερους να βρουν φέτος αυτό που ποθούν.
Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως δεν πρέπει να αδικούμε τους συντρόφους μας γιατί όλοι εκφράζουμε την αγάπη μας με διαφορετικούς τρόπους, άλλοι το λέμε με λόγια, άλλοι με πράξεις, άλλοι το γράφουμε και άλλοι το φωνάζουμε.
Πιστεύω επίσης πως η αγάπη επιστρέφεται πίσω διπλά, για αυτό λοιπόν αγαπάμε τον σύντροφό μας και πιστέψτε με θα μας αγαπήσει και αυτός το ίδιο δυνατά, μην περιμένουμε να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα μην φοβάστε να εκδηλώσετε την αγάπη σας. Αυτά είχα να πω, συγνώμη αν σας κούρασα λιγάκι. Καλά να περνάτε. Φιλιά πολλά σε όλους!!!!

Σάββας είπε...

Ευχαριστούμε foxy και σε εσένα ευχόμαστε τα καλύτερα.

Νατασα! είπε...

ΘΕΙΕ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ Νατάσα μου. Εύχομαι να μπαίνεις συχνά στο blog μου. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε.

Κωνσταντινος είπε...

Εύχομαι απο καρδιάς να είστε πάντα αγαπημένοι και να συνεχίσεται να τρέφεται αυτά τα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο!!Εύχομαι η ζωή να σας φέρει οτι πραγματικά επιθυμείτε!!Οσο για σένα Σάββα για να μην ξεχνιόμαστε κάποια πράγματα οσο και να τα επιθυμεις δεν πραγματοποιούνται και αναφέρομαι στην ομάδα σου που δύσκολα θα πάρει πρωτάθλημα...αλλα μην σταματας να ελπίζεις...(αστειεύομαι)

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs