Το τραγούδι "Traveling" το δημιούργησα στις 14 Δεκεμβρίου 2011. Είναι ένα ακόμη instrumental το οποίο έχει σκοπό να σας ταξιδέψει. Αδειάστε το μυαλό σας από οτιδήποτε σας προβληματίζει και αφεθείτε στους ήχους του. Σας εύχομαι καλό ταξίδι!----------------------------------------------------------------------------------------------------
Το τραγούδι "Χαμένα Χρόνια" το δημιούργησα στις 05 Φεβρουαρίου 2011. Είναι ένα instrumental που θα ήθελα πολύ να το ακούσετε και πιστεύω να το αγαπήσετε όπως το αγάπησα κι εγώ καθώς το έφτιαχνα. Τα χρόνια χάνονται όπως η άμμος που την παρασέρνει στο πέρασμά του ο αέρας. Το μόνο που μένει στην μνήμη μας είναι κάποιες στιγμές.  Αυτές οι στιγμές, μας προκαλούν μια γλυκιά νοσταλγία. Μια νοσταλγία για όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν παιδιά. Ελπίζω να σας αρέσει και να μην ξεχνάτε πως κάθε σχόλιο σας είναι επιθυμητό.


---------------------------------------------------------------------------------------------------- Το τραγούδι αυτό δημιουργήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2011. Ο τίτλος του είναι "Everlasting Love" και είναι ένα chill out τραγούδι.


----------------------------------------------------------------------------------------------------
Το τραγούδι αυτό δημιουργήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2011. Ο τίτλος του είναι "Secret Paths" και είναι ένα τραγούδι που κινείτε σε μυστήριους ρόκ ρυθμούς.


----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ένα τραγούδι που δημιούργησα στις 23 Νοεμβρίου 2010. Ο τίτλος του είναι "Rain Of Love" και είναι ένα τραγούδι που κινείτε σε ροκ ρυθμούς.0 σχόλια:

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Referring Blogs