Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

6 "Everlasting Love"

Το τραγούδι αυτό δημιουργήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2011. Ο τίτλος του είναι "Everlasting Love" και είναι ένα chill out τραγούδι. Πιστεύω πως αξίζει την προσοχή σας. Αν θέλετε να το ακούσετε, απλά πατήστε το play. Εννοείτε ότι κάθε σχόλιο είναι αποδεκτό και ανεκτίμητο.

Υ.Γ. Αν θέλετε να ακούσετε και τις υπόλοιπες συνθέσεις μου μπορείτε είτε να ανατρέξετε στην αρχειοθήκη ιστολογίου για να αφήσετε και κάποιο σχόλιο, είτε από το μενού "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ" όπου μπορείτε απλά να τα ακούσετε χωρίς να σχολιάσετε.


6 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Απλά ΤΕΛΕΙΟ.
Μην εγκαταλείπεις.
"Η Μουσική είναι ένα ηθικό δίκαιο. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νου, πτήση στη φαντασία, και γοητεία και ευθυμία στη ζωή και τα πάντα"

Σάββας είπε...

Μούσα μου εσύ! Αν δεν υπήρχες εσύ να συντροφεύεις τα όνειρά μου τότε δεν θα υπήρχε και αυτή η έμπνευση και αυτό το μεράκι για δημιουργία. Είσαι η ζωοδόχος πηγή μου.

Έλενα είπε...

πολύ ωραίο μπαμπά μου όπως και τα άλλα σου τραγούδια βέβαια.

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ Ελενίτσα μου. Η γνώμη σου και η κριτική σου πάντα μετράει.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Σάββα τι να σου πω!!! Πολύ όμορφα όλα τα τραγούδια σου. Τι X-Factor and green horses!!! Πρέπει να τα προωθήσεις. Είναι τέλεια!!! Με ανώτερο το 10 σου βάζω 12!!!!! Μπράβο!!!
Σωκράτης.

Σάββας είπε...

Σωκράτη φίλε μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν τα τραγούδια. Να' σαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Ψάχνομαι στο να προωθήσω κάποια από αυτά αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs