Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

22 Living In A Bad Dream


Μουσική σύνθεση & Επιμέλεια βίντεο: Τριανταφυλλίδης Σάββας
Ημερομηνία δημιουργίας: 04 Φεβρουαρίου 2012
Πρόγραμμα επεξεργασίας: Magix Music Maker 17


Related Links

Facebook
 Twitter YouTube ReverbNation Music Creations

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπέροχο Σάββα.

την καλημέρα μου!

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Σάββα μου θα συμφωνήσω με τον φίλο μας τον Δημήτρη. Καταπληκτικό κομμάτι, θα μπορούσε άνετα να σταθεί δίπλα σε μία σειρά ή ταινία ως εναρκτήριο τραγούδι. θέλω να τονίσω πως η μουσική επένδυση, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο μιας ταινίας και αυτό το τραγούδι πιστεύω έχει όλα τα συν για κάτι τέτοιο.
Χμμμμμ Soundtrack ταινιών γιατί όχι......
Καλημέρα αντρούλη μου. :))

Έλενα είπε...

καταπληκτικό soundtrack. υπέροχη μουσική επένδυση αλλά και πολύ καλή επιλογή εικόνων.Μήπως πρέπει να ασχοληθείς επαγγελματικά????????:D

Σάββας είπε...

@ Dark13Sun,

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου για το σχόλιο σου. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Η αλήθεια είναι πως στην δημιουργία βίντεο κανείς δεν μπορεί να σε φτάσει. Πραγματικά φτιάχνεις διαμάντια.

Σάββας είπε...

@ Δημητρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και την στήριξη σου σε ότι κι αν κάνω. Πραγματικά μου δίνεις δύναμη στο να προσπαθώ συνέχεια να δημιουργώ με κάθε τρόπο. Να' σαι καλά και πάντα δίπλα μου, στο πλευρό μου, γυναίκα μου.

@ Ελενίτσα χαίρομαι πολύ σου άρεσε η σύνθεση και το βίντεο. Θα καταντήσω γραφικός, αλλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω για μια ακόμη φορά, πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα ακούσματα σου και πως η γνώμη σου πάντα έχει μεγάλη βαρύτητα για μένα.

CHICO είπε...

Μαγευτικό - Απόλυτα Κινηματογραφικό - Εμπνευσμένο μουσικό κομμάτι από ένα ταλαντούχο δημιουργό !!!!! Συγχαρητήρια για μία ακόμα φορά φίλε Σάββα !!!!!!!!!!!!!

ANNA FLO είπε...

Mε εντυπωσίασε!!!!!!Και η επιλογή εικόνων θαυμάσια.Μπράβο Σάββα!!!!!!!
Καλή σου μέρα

Σάββας είπε...

@ CHICO,

Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

@ ANNA elpidaanna,

Καλημέρα! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η μουσική, καθώς και το βίντεο που την συνοδεύει. Η αλήθεια είναι πως η επιλογή των εικόνων καθώς και ο τίτλος του τραγουδιού δεν έγινε τυχαία. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.

Γιώργος είπε...

Μπράβο Σάββα! Είναι υπέροχο, μπράβο!

Σε βάζει στο mood του εφιάλτη - ειδικά με τους 'ύπουλους' ήχους που χρησιμοποιείς μετά το 2:50, λοξοκοιτούσα στο πλάι μην με πλησιάζει κάποιος!

Υποπτεύομαι ότι το έκανες μ' ένα σύνθι και μία κιθάρα... Το λέω αυτό γιατί αν είχες την δυνατότητα να το ηχογραφήσεις και με φυσικά όργανα, το αποτέλεσμα θα ηταν ακόμη πιο άμεσο!...

Μήπως θα πρέπει να πάρεις στα σοβαρά την παότρυνση της ΈΛενας; Μήπως;

(Πιθανόν μία καλή αρχή θα ήταν η προσέγγιση κάποιου σκηνοθέτη - κινηματογραφικού ή θετρικού... Ξέρω ότι στην επαρχία όπου ζεις δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο! Δοκίμασέ το!...)

Σάββας είπε...

@ Γιώργος,

Γιώργο μου πραγματικά χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Ο αρχικός μου στόχος ήταν να βάλω τον ακροατή στο mood του εφιάλτη και από τα γραφόμενα σου βλέπω πως τα κατάφερα.

Καλά υποπτεύεσαι για τον τρόπο που το πέτυχα μιας και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία ή την οικονομική άνεση αν θες, ώστε να καταφέρω να πάρω κάποια όργανα, πέρα από μια ηλεκτρική κιθάρα. Όλα τα τραγούδια μου έγιναν με αυτήν την κιθάρα, ένα σύνθι και την βοήθεια ενός λογισμικού στον υπολογιστή.

Δυστυχώς εδώ στην επαρχία είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα και δεν σου δίνονται πολλές ευκαιρίες. Να φανταστείς πως για χρόνια ολόκληρα έψαχνα ανθρώπους που να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο ώστε να φτιάχναμε μια μπάντα. Τελικά δεν τα κατάφερα αλλά δεν το βάζω κάτω!

Κάνω κάποιες προσπάθειες ώστε να ακουστούν προς τα έξω οι συνθέσεις μου, όπως έγινε με το συγκεκριμένο ορχηστρικό όπου πριν λίγες ημέρες έπαιξε σε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό και γενικά ψάχνομαι.

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου καθώς και για την στήριξη σου. Να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

astazzia είπε...

Καλησπέρα,
την πρώτη φορά που ακουγα το κομμάτι,άρχισα να σκέφτομαι πόσο όμορφα θα το έντυναν κάποιοι στίχοι.Την δεύτερη φορά,το άκουσα χωρίς να βλέπω τις εικόνες...
Νομίζω πως μόνη η μουσική,
σε ταξιδεύει,σε ωθεί να φανταστείς...στίχους και εικόνες..
Συγχαρητήρια.!!!

Σάββας είπε...

@ astazzia,

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά και εγώ ο ίδιος δεν περίμενα ότι το συγκεκριμένο instrumental θα μου άρεσε τόσο πολύ! Πίστευα ότι το ταβάνι για εμένα ήταν το τραγούδι "Travelling", αλλά διαψεύστηκα. Κάθε φορά που το ακούω μ' αρέσει όλο και πιο πολύ! Χαίρομαι που ακούγοντάς το έρχονται στίχοι και εικόνες στο μυαλό σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ένα soundtrack που αφήνει αδιάφορο τον ακροατή.

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου καθώς και για την στήριξη. Καλή εβδομάδα με υγεία!

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Αρχικά, θέλω να τονίσω πως η μουσική επένδυση, είναι το πιο ύπουλο στοιχείο μιας ταινίας. Όταν μια ταινία είναι εξαιρετική τότε υπάρχει η πιθανότητα παράβλεψης του ίσως μέτριου σάουντρακ. Όταν όμως έχουμε μια μέτρια ταινία, τότε το σάουντρακ είναι αυτό που μπορεί κυριολεκτικά να την σώσει! Στις περιπτώσεις που αυτά τα δύο καταφέρνουν να συνδυαστούν κατάλληλα, τότε μιλάμε για μια επιτυχημένη ταινία! Αυτά ήθελα να πω γιατί αισθάνθηκα ότι μειώθηκες από τον όρο που χρησιμοποίησα.
Υπάρχουν σάουντρακ ειδικά συντεθειμένα για ένα έργο, που μπορούν αυτούσια να είναι υλικό ακρόασης. Επομένως, η μουσική λειτουργεί ως αναπόσπαστο στοιχείο μιας ταινίας, χωρίς όμως να αποκλείεται η πιθανότητα να λειτουργεί και αυτόνομα.
Συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου μιας και δευτερολόγησα απλά ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια καιν να σου επαναλάβω ότι τα τραγούδια σου όλα είναι πολύ όμορφα, κυρίως το τελευταίο. Καλό απόγευμα.

Ξύλινος Ιππότης είπε...

Δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτε απ' τους "μεγάλους" καλλιτέχνες!
Έμεινα άφωνος, ειλικρινά!
...
Καλή εβδομάδα εύχομαι!

Σάββας είπε...

@ Ξύλινος Ιππότης,

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι ακόμη στην αρχή. Δεν είμαι καν ερασιτέχνης. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Καλή εβδομάδα και σε εσένα!

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Καλό τριήμερο!!!
:)

xristin είπε...

Αφέθηκα,χαλάρωσα,και παρακολουθούσα τις εικόνες με μια γλύκα και ηρεμία!
Όταν η μουσική βοηθάει την εικόνα είναι ότι καλύτερο για την εικόνα.
Και η μουσική σου έκανε πολύ όμορφη παρέα στην εικόνα.
Να είσαι καλά!

fapes-mapes είπε...

δεν νομίζω πως το κομμάτι έχει ''ανάγκη''απο επένδυση, τρόπον τινά, στίχων !
Πολύ όμορφη μελωδία που και σε χαλαρώνει αλλά και σε ταξιδεύει.
Σάββα συνέχισε να μας χαρίζεις όμορφες .μελωδίες

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Υπέροχο .κομματι... η μουσική ειναι οτι έχουμε πιο όμορφο γιατί μας ταξιδευει.... καλό σου μήνα...

Σάββας είπε...

@ xristin,

Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το τραγούδι. Πραγματικά η μουσική μπορεί μια άσχημη εικόνα να την κάνει να δείχνει πολύ όμορφη. Είναι όπως τα soundtrack στις ταινίες. Μια καλή μουσική επένδυση, μπορεί να κάνει μια μέτρια ταινία να φαίνεται αριστούργημα. Να' σαι καλά! Καλό Σαββατοκύριακο!

Σάββας είπε...

@ fapes-mapes,

Παύλε σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Κι εγώ όταν σύνθετα αυτό το τραγούδι δεν είχα σκοπό να το επενδύσω με κάποιον στίχο. Πίστευα πως έτσι ατόφιο θα είναι καλύτερο. Χαίρομαι πολύ που σε ταξίδεψε.

Σάββας είπε...

@ Ρούλα Σμαραγδένια,

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η μουσική παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή μας. Καλό Σαββατοκύριακο!

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs