Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

9 Ένας χρόνος "Εκφράσου ελεύθερα"

Πέρασε ένας χρόνος από την λειτουργία του ιστολογίου "Εκφράσου ελεύθερα". Θυμάμαι σαν τώρα την στιγμή που έπαιρνα την απόφαση να δημιουργήσω αυτό το ιστολόγιο. Τα βράδια που ξόδεψα με αστείρευτο μεράκι ώστε να δημιουργήσω κάτι το οποίο θα μπορώ να το μοιράζομαι με κάποιους ανθρώπους. Έτσι απλά...δίχως συμφέροντα και σκοπιμότητες. Δεν είχα ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με κάτι παρόμοιο και πραγματικά στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς. Ευτυχώς υπήρχε ο Νίκος, ένας πολύ καλός φίλος και ιδιοκτήτης του Α! μπε μπα Blog! το μπινελικοδρόμιο, όπου πέρα από εμπνευστής μου ήταν και ο άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. Σε αυτόν τον ένα χρόνο ευτύχησα να κάνω πολλούς φίλους και πιστεύω πως η φιλία είναι κάτι που μένει. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με ακολουθήσατε. Το Εκφράσου ελεύθερα συνέχεια ανανεώνεται, έγινε ιστολόγιο...έγινε ραδιοφωνικός σταθμός...και τώρα γίνεται κοινωνικό δίκτυο. Θα μου δίνατε μεγάλη χαρά αν γινόσασταν μέλη στην νέα προσπάθεια που γίνεται για ένα ελληνικό κοινωνικό δίκτυο το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση www.savvast.wall.fm. Χίλια ευχαριστώ από καρδιάς!!!

9 σχόλια:

elena porcupine είπε...

Χρόνια πολλά και δημιουργικά!Τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε μόνοι εκεί έξω.Η επικοινωνία μας μέσω μπλογκς είναι μοναδική και χαίρομαι που ανήκω σε αυτήν την κοινότητα!

Να μας ταξιδεύεις και να κάνεις πάντα όμορφα πράγματα!

:-)

Daring είπε...

Να τα εκατοστήσει φίλε..
Σε αυτά που γράφεις αποτυπώνεται η 'γοητεία' των blogs..
-Η ευκαιρία να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου,τις ανησυχίες σου σε μια 'ανοιχτή' κοινότητα
-Η γνωριμία με αξιόλογα άτομα,με τα οποία σιγά-σιγά αναπτύσεις δυνατούς 'δεσμούς' φιλίας
-Η απουσία οποιασδήποτε σκοπιμότητας ή συμφέροντος.Το κίνητρο είναι μόνο το μεράκι,τουλάχιστον στα περισσότερα.
Χρόνια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

εδώ θα είμαστε να ζήσουμε και τον δεύτερο!

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ όλους εσάς παιδιά που με επισκέπτεστε και με στηρίζεται με κάθε τρόπο. Να είστε πάντα καλά. Εύχομαι αυτή η σχέση διαδικτυακής φιλίας που έχουμε αναπτύξει, να συνεχίσει να υπάρχει. Εγώ θα είμαι δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε και μπορώ να βοηθήσω.

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Πολλές και καλές αναρτήσεις σου εύχομαι αντρούλη μου!!

:))

KANTHAR0S είπε...

Μόνο ένας χρόνος; Έχουμε ακόμα. Να σαι καλά ρε παίχτη.

P. S. είπε...

Χρόνια Πολλά και καλά... και καλά γραψίματα!!! http://pella-news.blogspot.com/2011/11/blog-post_17.html

Σάββας είπε...

@ Δήμητρα, Κωστή, Στάθη

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας καθώς και για την στήριξη σας όλο αυτό το καιρό. Να είστε πάντα καλά. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Καλό μήνα!!!!

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs