Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

16 Τι είναι αυτό; (Απλά δείτε το ολόκληρο, αξίζει).



Πηγή : http://mygonimo.blogspot.com/

16 σχόλια:

Minorakias είπε...

Ωραίος φίλε, ωραίος....υπέροχος.....

Ν΄άσαι καλά !

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Σάββα πολύ καλό το βίντεο, και πολύ συγκινητικό!!! Καμιά φορά οι νέοι ίσως γιατί είναι πάντα στο τρέξιμο, ίσως γιατί είναι μέσα στο άγχος ίσως, ίσως .... πολλά ίσως..... (δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω), αν τους απομείνει λίγος ελεύθερος χρόνος θα ήθελαν να τον αφιερώσουν στον εαυτό τους, ίσως και γι αυτό αντέδρασε υπερβολικά ο γιος. Όπως είπα και παραπάνω δεν δικαιολογώ την παραπάνω αντίδραση, πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα και προσοχή στα άτομα Γ΄ ηλικίας είτε είναι οι γονείς μας είτε όχι.
Αλλά προσπαθώ να έρθω και στην θέση του νέου.
Ο ηλικιωμένος κύριος του βίντεο πολύ γλυκός, υπάρχουν όμως και ορισμένοι που δεν δίνουν την σκυτάλη στα παιδιά τους και προσπαθούν παρ' όλη την ηλικία τους να το παίζουν αφεντικά και το χειρότερο .... με τρόπο αυταρχικό. Έτσι λοιπόν πάντα υπάρχουν δύο όψης του νομίσματος.
Και πάλι συγχαρητήρια για την ανάρτηση. Ας καθίσουμε όλοι λοιπόν νέοι γέροι και ας προβληματιστούμε. Καλό βράδυ!!

NK είπε...

Σάββα πάρα πολυ καλό, μαθήματα ζωής είναι αυτά...

Σάββας είπε...

@ Minorakias σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε που με επισκέπτεσαι και με στηρίζεις. Να' σαι πάντα καλά φίλε μου και να μας κρατάς συντροφιά με τις όμορφες αναρτήσεις σου.

@Δημητρούλα κι εγώ μόλις το είδα συγκινήθηκα γι' αυτό άλλωστε σε προέτρεψα να το δεις κι εσύ. Το άγχος δεν κυριεύει μόνο τους νέους αλλά και τους γονείς που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Συμφωνώ για την μερίδα των ηλικιωμένων που δεν δίνουν την σκυτάλη στα νέα παιδιά αλλά από την άλλη μήπως φταίνε και τα παιδιά που δεν παίρνουν πρωτοβουλίες; Όπως και να έχει όπως λες κι εσύ πάντα υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος.

@ NKritikos σε ευχαριστώ πολύ που με επισκέπτεσαι και με στηρίζεις με τα σχόλιά σου. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τέτοιου είδους βίντεο είναι μαθήματα ζωής. Πραγματικά μόλις το είδα συγκινήθηκα. Να' σαι καλά φίλε μου. Αν έχεις κάποιο δικό σου ιστολόγιο θα σε παρακαλούσα να μου το έλεγες διότι πατώντας πάνω στο όνομά σου δεν μου βγάζει τίποτα.

Φοίνικας είπε...

Καλημέρα!
Το είδα το video πριν 2 χρόνια και κάποια στιγμή το είχα βάλει και στο blog μου.
Απλά Μάθημα Ζωής!

PiciFriki είπε...

Α=Π=Ι=Σ=Τ=Ε=Υ=Τ=Ο!

ΜΑΡΙΑ Π. είπε...

Μου το είχε στείλει πριν πολύ καιρό η καθηγήτριά μου μέσω e-mail λέγοντας μου να το δω γιατί είναι "ένα μάθημα ζωής". Και όντως είναι......!!!

Σάββας είπε...

@ Φοίνικα όντως το βίντεο είναι ένα μάθημα ζωής και επειδή η αγαπημένη μου φράση είναι "Γηράσκω αεί διδασκόμενος" του Σωκράτη, όποτε βρίσκω την ευκαιρία θα αναρτώ τέτοιου είδους βίντεο. Το blog σου http://3otiko.blogspot.com/ οφείλω να πω ότι είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον blog που αξίζει κάποιος να το επισκέπτεται καθημερινά και να ενημερώνεται. Συνέχισε την καλή και ταπεινή δουλειά.

@ PiciFriki σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου. Όντως είναι απίστευτο. Κι εγώ μόλις το είδα ένοιωσα τόσα πολλά πράγματα μέσα μου. Να' σαι καλά!

@ ΜΑΡΙΑ Π. θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Είναι ένα μάθημα ζωής. Πολλές φορές για να μάθουμε και να κατανοήσουμε κάτι δεν χρειάζεται να μας καταπιέζουν και να μας φουσκώνουν με το έτσι θέλω το κεφάλι. Μπορούν να μας διδάξουν πολλά πράγματα με πιο ήπιους τρόπους ακριβώς όπως έπραξε και η καθηγήτρια σου στέλνοντας σου αυτό το βίντεο. Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου. Να' σαι καλά!

Χρήστος Γ. είπε...

Καλημέρα Σάββα
Καλό, πολύ καλό το παίρνω!

Σάββας είπε...

Καλησπέρα Καπετάνιε μου. Εννοείτε πως ότι θέλεις το παίρνεις χωρίς να ρωτάς. Να' σαι πάντα καλά! Καλές διακοπές να έχεις.

Έλενα είπε...

πάρα πολύ συγκινητικό μπαμπά μου. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε με ιδιαίτερη αγάπη στους ηλικιωμένους και πόσο μάλλον στους γονείς μας. Να ξέρεις πως εγώ ποτέ δεν θα σου φερθώ έτσι και θα σε αγαπώ μια ζωή. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως χρωστάμε τα πάντα στους γονείς μας, γιατί μας έφεραν στον κόσμο και δίνουν το καλύτερο που μπορούν για να είμαστε εμείς ευτυχισμένοι.

Σάββας είπε...

Αχ Ελενίτσα μου! Γλυκό μου κορίτσι, πόσο σοφή είσαι. Ώρες ώρες σου μιλάω και θαρρώ πως έχω να κάνω με μια γυναίκα από τον τρόπο που εκφράζεσαι, από τον τρόπο που σκέφτεσαι. Καθημερινά με εκπλήσσεις ολοένα και πιο ευχάριστα. Είμαι τόσο υπερήφανος για σένα! Κι εγώ θα σε αγαπάω μια ζωή καρδιά μου και θα είμαι πάντα δίπλα σου σαν φύλακας-άγγελος για να σε προστατεύω όποτε με χρειαστείς.

55fm είπε...

H Eλενίτσα με συγκίνησε πολύ!Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου Σάββα!Το βιντεάκι πολύ καλό!Καλές διακοπές!

Σάββας είπε...

@53fm

Σε ευχαριστώ πολύ Όλγα! Όντως η τσούπρα μου είναι πολύ συγκινητική ώρες ώρες. Καλές διακοπές και σε εσένα και μην ξεχνάς...αδειάζουμε τελείως το μυαλό μας από αρνητικές σκέψεις και προβλήματα και προσπαθούμε να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Να' σαι καλά!

KANTHAR0S είπε...

Ή έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητος ή το βιντεάκι όντως αξίζει. Υποθέτω ότι το δεύτερο ισχύει σίγουρα. Για το πρώτο δεν ξέρω.

Σάββας είπε...

@Kantharos

Φίλε Κωστή άσε για το πρώτο να σου πω εγώ. Είσαι ένας άνθρωπος με αισθήματα γεμάτος. Να ξέρεις πως αυτό δεν είναι μειονέκτημα. Αντιθέτως θα έλεγα πως είναι προτέρημα. Όντως το βίντεο αξίζει. Είναι ένα μάθημα ζωής. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την επίσκεψη. Να' σαι καλά!

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs