Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

15 Ένα ερωτηματολόγιο με θέμα την ελληνική μουσική.

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν πατούσατε σε αυτό το link και συμπληρώνατε το ερωτηματολόγιο που θα εμφανιστεί. Είναι ένα απλό ερωτηματολόγιο το οποίο δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο για να το συμπληρώσετε.  Απλά επιλέγετε τους αγαπημένους σας Έλληνες καλλιτέχνες και τα τραγούδια που σας αρέσουν και μόλις τελειώσετε πατάτε στο κουμπί finished. Εννοείτε πως οι επιλογές σας και τα στοιχεία σας δεν πρόκειται ούτε να δημοσιευθούν αλλά ούτε και να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε σκοπό. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε αυτό τον χώρο στις 01/08/2011. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα θα αναρτώ τα μέχρι τότε αποτελέσματα για να έχετε μία εικόνα. Μπορούν να λάβουν μέρος όχι μόνο όσοι έχουν blog αλλά οποιοσδήποτε θέλει. Για τους φίλους που έχουν λογαριασμό στο facebook μπορούν να κοινοποιήσουν τον σύνδεσμο αυτής της ανάρτησης ώστε το δείγμα να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο άρα και πιο αξιόπιστο. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Φιλικά Σάββας.

15 σχόλια:

Μ είπε...

Το συμπλήρωσα Σάββα. Ευχές για μια όμορφη Κυριακή!!!!

Σάββας είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Μαργαρίτα για την στήριξή σου. Να έχεις κι εσύ μια όμορφη Κυριακή!

doris.diamond είπε...

done ! :D

Φοίνικας είπε...

Συμπλήρωσα και εγώ φίλε μου το ερωτηματολόγιο σου. Να 'σαι καλά και καλή συνέχεια στο όμορφο ταξιδί του blog σου.

ΜΑΡΙΑ είπε...

Μπράβο σου Σάββα για το ερωτηματολόγιο σχετικά για την ελληνική μουσική!!!Το συμπλήρωσα κι εγώ!

Σάββας είπε...

Doris Diamond και Φοίνικα σας ευχαριστώ από καρδιάς. Καλώς ήλθατε στο blog μου. Θα τα λέμε συχνά.

Σάββας είπε...

Μαρία σε ευχαριστώ πολύ και εσένα για την στήριξή σου. Καλώς ήλθες κι εσύ στο blog μου. Θα τα λέμε συχνά όπως και με τα άλλα παιδιά.

doris.diamond είπε...

Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα :D Απλά να σημειώσουμε ότι είναι πολύ καλό ερωτηματολόγιο ! Προσωπικά με κάλυψε στις επιλογές μου,οι οποίες είναι ακριβώς ότι ακούω από ελληνική μουσική :D

Σάββας είπε...

@Doris έκανα πραγματικά ότι μπορούσα. Προσπάθησα να βάλω τους καλύτερους. Σίγουρα μου ξέφυγαν κάποιοι όπως ο Χρήστος Δάντης και οι Κατσιμίχα και λυπάμαι για αυτό, αλλά και από τα συγκροτήματα οι Μάσκες. Είναι κάτι που δεν αλλάζει τώρα από την στιγμή που ψήφισε έστω και ένας. :( Τους Πυξ Λαξ δεν τους έβαλα διότι όπως θα φαντάζεσαι θα είχαν το απόλυτο σε ψήφους. Να' σαι καλά για τα καλά σου λόγια.

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα Σάββα μου...ο άνθρωπος που ασχολείται με την μουσική είναι ένας πλούσιος άνθρωπος..

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Αγαπημένε μου Σάββα χαίρομαι ειλικρινά που αποτελώ μέρος της ζωής σου. Που κοιμάμαι και ξυπνάω δίπλα σου. Έχεις ποιότητα ανθρώπου, είσαι αληθινός, παραδέχεσαι την άγνοια και τα λάθη σου.
Σέβεσαι αυτόν που είναι δίπλα σου σαν να ήσουν εσύ ο ίδιος. Αφήνεις τους άλλους να διακρίνουν από μόνοι τους τις αρετές σου, χωρίς να σε ακούν να περιαυτολογείς. Είσαι ευγενής και διακριτικός όχι σε σχέση με το πώς θα κρατήσεις το πιρούνι και θα τηρήσεις το savoir vivre αλλά σε σχέση με πώς θα συμπεριφερθείς χωρίς να πληγώσεις. Να συζητάς επειδή θέλεις να σε καταλάβουν και όχι για να μετρήσεις πόσοι άσχετοι και ‘κατώτεροι’ από σένα υπάρχουν για να σε δουν σαν θεό λόγω των εξεζητημένων φράσεων που χρησιμοποιείς. Να υποστηρίζεις τις αξίες που πιστεύεις και όχι αυτές που θα ήθελες να δείχνεις ότι ασπάζεσαι. Να είσαι ικανός να αγαπήσεις κάποιον για τα στοιχεία που ανακαλύπτεις σιγά-σιγά σε αυτόν και όχι για ό,τι φαίνεται στην επιφάνεια. Να μπορείς να νιώσεις και να βοηθήσεις το συνάνθρωπο σε όποια ‘συνομοταξία’ ή ‘επίπεδο’ ανήκει. Να χαρίζεις το αληθινό σου χαμόγελο για να δώσεις κουράγιο και να δείξεις την αποδοχή σου- και όχι το υποκριτικό για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο…

Σ’ αγαπώ πολύ!!!! Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου γιατί σ’ έχω πλάι μου!!!
Συγνώμη, το σχόλιο δεν είναι εντελώς άσχετο πιάστηκα από το σχόλιο του φίλου μας Δημήτρη.

KANTHAR0S είπε...

Το συμπλήρωσα αν και δεν είμαι φαν της ελληνικής μουσικής. Τα μόνα που γουστάρω είναι τα παλιά κομμάτια. Ζαμπέτας, Διονυσίου και όλα τα σχετικά.

Σάββας είπε...

@ Dark13Sun σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για την συμμετοχή σου στην ψηφοφορία αλλά και για το ότι επισκέπτεσαι την γειτονιά μου όποτε μπορείς. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο σχόλιο που έκανες. Πραγματικά χωρίς την μουσική στην ζωή μου θα ένοιωθα πολύ φτωχός. Να' σαι καλά φίλε μου.

@ Δημητρούλα κι εγώ χαίρομαι που αποτελώ μέρος της ζωής σου. Αυτά είναι αμοιβαία. Με κάνεις και κοκκινίζω με όλα αυτά που λες. Φιλάκια πολλά!

@ Αδερφέ Κωστή γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είσαι φαν της ελληνικής μουσικής. Το έχω καταλάβει από τα υπέροχα τραγούδια που επιλέγεις και βάζεις στο τέλος κάθε ανάρτησης σου. Θα ακολουθήσει ένα τεράστιο και πολύ ενδιαφέρον γκάλοπ στο άμεσο μέλλον όπου εκεί θα βγάλεις το άχτι σου :) . Να' σαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου.

tania είπε...

Σάββα το συμπλήρωσα μου άρεσε πολύ το ερωτηματολόγιο!!

Σάββας είπε...

@ Τάνια σε ευχαριστώ πολύ που συμπλήρωσες το ερωτηματολόγιο αλλά να σου κάνω μια ερώτηση. Πάτησες το finished στο τέλος;

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs