Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

30 "Χαμένα Χρόνια"

Το τραγούδι "Χαμένα Χρόνια" το δημιούργησα στις 05 Φεβρουαρίου 2011. Είναι ένα instrumental που θα ήθελα πολύ να το ακούσετε και πιστεύω να το αγαπήσετε όπως το αγάπησα κι εγώ καθώς το έφτιαχνα. Τα χρόνια χάνονται όπως η άμμος που την παρασέρνει στο πέρασμά του ο αέρας. Το μόνο που μένει στην μνήμη μας είναι κάποιες στιγμές.  Αυτές οι στιγμές, μας προκαλούν μια γλυκιά νοσταλγία. Μια νοσταλγία για όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν παιδιά. Ελπίζω να σας αρέσει και να μην ξεχνάτε πως κάθε σχόλιο σας είναι επιθυμητό.






30 σχόλια:

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είπε...

Μπράβο σου ,πολύ όμορφο πραγματικά ;)


(Σταματήστε να τους Ψηφίζεται...Φτύστε τους!!!)

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Σάββα πολύ καλό το κομμάτι σου. Συγχαρητήρια για πολλοστή φορά αν και γίνομαι γραφική πραγματικά σου αξίζουν πολλά μπράβο. Όσο για το τίτλο "χαμένα χρόνια" συμφωνώ απόλυτα πως τα χρόνια χάνονται και μένει πάντα μια γλυκιά ανάμνηση, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να αξιοποιούμε σωστά και εποικοδομητικά τον χρόνο αυτό.

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ Καπετάνιε για τα καλά σου λόγια. Να' σαι πάντα καλά. Αυτό που δεν κατάλαβα να σου πω την αλήθεια είναι αυτό που γράφεις στην παρένθεση ή μάλλον κατάλαβα ποιους εννοείς αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να έχουν με το τραγούδι. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ και πάλι για την επίσκεψή σου και το σχόλιο σου.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είπε...

Αγαπητέ Σάββα ,η παρένθεση υπάρχει σε όλα μου τα σχόλια
εδώ και κάποιες μέρες σαν υπογραφή...
Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το τραγούδι φυσικά ,αν και τώρα που το σκέφτομαι ,με αυτούς που τόσα χρόνια μας κυβερνάνε ,τα "χρόνια μας πήγαν χαμένα"!!
Αν σε ενοχλεί πάντως ,χωρίς κανένα ενδοιασμό παρακαλώ να μου το αναφέρεις ,ώστε να μη το ξαναγράψω στο blog σου
Την αγάπη μας

Σάββας είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αφήνουμε τον χρόνο να κυλάει έτσι άσκοπα χωρίς να κάνουμε τίποτα. Ο χρόνος είναι ο,τι πολύτιμο υπάρχει.

Κωνσταντινος είπε...

Μια παρα πολύ καλή προσπάθεια και ένα πολύ ωραίο ορχηστρικό κομμάτι!Ο Τίτλος είναι εύστοχος καθώς , σε εμένα τουλάχιστον, άφησε ένα έστημα νοσταλγίας!Μπράβο για το κομμάτι!

Σάββας είπε...

Καπετάνιε το blog όπως ξέρεις ονομάζεται "Εκφράσου Ελεύθερα" οπότε μπορείς να γράφεις ότι θέλεις αρκεί να μην βρίζεις, που έτσι κι αλλιώς ξέρω ότι δεν θα το κάνεις. Κατάλαβα πως αναφέρεσαι στους πολιτικούς και πραγματικά έχεις δίκαιο σε αυτό που λες. Όντως τα χρόνια μας πήγαν χαμένα με δαύτους. Απλά εγώ όταν έγραφα το τραγούδι αυτό δεν είχα το μυαλό μου στους πολιτικούς. Μου αρέσει πάντως αυτό που κάνεις. Μαζί με το σχόλιο σου περνάς και το μήνυμά σου. Ένα μήνυμα που αγγίζει όλους μας. Ας ελπίσουμε πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Τα χαιρετίσματά μας και στην καπετάνισσα.

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε μου. Όντως ακούγοντάς το, αφήνει ένα αίσθημα νοσταλγίας. Δυστυχώς τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα και φτάνουμε όλοι σε ένα σημείο που αρχίζουμε και αναπολούμε την παιδική μας ηλικία και τα ξένοιαστα χρόνια που κάποτε ζούσαμε. Όπως και να έχει όμως επειδή δεν μπορούμε να είμαστε για πάντα παιδιά, ας μην αφήνουμε τον καιρό να περνάει έτσι άσκοπα.

Top blogs είπε...

Πραγματικά πολύ όμορφο...
Μπράβο Σάββα. Μας εξέπληξες ευχάριστα!!!!
Ένα ομορφο και νοσταλγικό κομμάτι από ένα ευαίσθητο δημιουργό με μια πινελιά πάθους...

Ανώνυμος είπε...

"η άμμος που την παρασέρνει στο πέρασμά του ο αέρας". Έχεις δίκιο, αυτός είναι ο χρόνος. To πέτυχες, Σάββα. Μελωδικό το κομμάτι, τρυφερό, ευαίσθητο, νοσταλγικό! Μπράβο!

Καλή βδομάδα!

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ Top blogs. Η γνώμη σου έχει μεγάλη βαρύτητα για εμένα. Να' σαι πάντα καλά.

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ Χρυσούλα για τα καλά σου λόγια. Καλή εβδομάδα!

ANNA FLO είπε...

Moυ άρεσε πολύ Σάββα και είναι ευχάριστο να μαθαίνω ότι είναι δική σου δημιουργία..Με μελαγχόλησε ο τίτλος λιγο, για να πω την αλήθεια, γιατί αυτά τα χαμένα χρόνια είναι κομμάτι της ζωής που δεν ζήσαμε!!!
Καλό βράδυ

fapes-mapes είπε...

Πολύ όμορφο κομμάτι,η μελαγχολία είναι διάχυτη συνέχισε φίλε Σάββα

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ Elpidaanna για το σχόλιο σου. Όντως ο τίτλος είναι μελαγχολικός όπως και το τραγούδι άλλωστε. Ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός γι' αυτό αφού δεν μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε τουλάχιστον ας τον κάνουμε φίλο μας. Να' σαι καλά.

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ fapes-mapes που άκουσες το τραγούδι. Χαίρομαι που σου άρεσε. Να περνάς καλά φίλε μου. Και μην ξεχνάς πως η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.

xristin είπε...

Πολύ όμορφο και νοσταλγικό κομμάτι Σάββα που ξεκίνησε απαλά και συνέχισε δυνατά, ξυπνώντας μας απο τον λείθαργο, με την κιθάρα να χτυπάει δυνατά τις χορδές της.
Ευγε και συγχαρητήρια.

Nostalgos είπε...

Kαλησπερα Σαββα...Φιλε μου τι αλλο να πω απ το να ομολογησω πως απ την σιγμη που το ακουσα δεν παραλειπω καμποσες φορες την ημερα να περασω για ακροαση.... συνεχισε δυναμικα και περιμενω και το επομενο κι ειμαι βεβαιος γιαυτο...

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ xristin για τα καλά σου λόγια. Όντως ξεκινάει απαλά και μετά ανεβάζει ρυθμό. Πιστεύω πως έτσι είναι καλύτερα διαφορετικά θα ήταν μονότονο. Να' σαι καλά.

Σάββας είπε...

Καλησπέρα φίλε Κώστα. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Με τιμά το γεγονός ότι καθημερινά περνάς από το blog μου για να ακούσεις το τραγούδι. Αυτό αν μη τι άλλο μου δίνει δύναμη στο να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πολύ. Να είσαι σίγουρος πως θα υπάρχει και συνέχεια. Να περνάς πάντα καλά φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια είναι περιττά!!!!

Άς αφήσουμε το κομμάτι να μιλήσει από μόνο του ...και να πει πολλά...!!!
;)

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ storm of fire για τα καλά σου λόγια. Να' σαι καλά φίλε μου.

Γιώργος είπε...

Πολύ, πολύ καλό Σάββα, μπράβο.. Ίσως λίγο μικρό.. Με ενθουσίασε τόσο που περίμενα κάπως μεγαλύτερη 'ανάπτυξη' - αλλά αυτό είναι η υποκειμενική μου άποψη..

Και ο τίτλος "Χαμένα χρόνια" απόλυτα ταιριαστός με την μελαγχολία που 'βγάζει' η μουσική σου..

Ώστε είσαι μουσικός.. Δεν το γνώριζα.. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον.. Ξέρεις η Στιχο-Μυθία μου γεννήθηκε από την ανάγκη μιας 'συμμορίας στιχουργών' που ψάχνουν το μουσικό τους ταίρι.. Ολόκληρος ο πρώτος Κατάλογος 'Νέοι Στιχουργοί - Καινούριοι Στίχοι' αποτελείται από στίχους Νέων Στιχουργών που αναζητούν τον μελωδό τους.. Νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο μερικές βόλτες εκεί μέσα..

Α, επίσης έκανα repost στην Δημοσίευσή σου για τον μικρό Ραφαήλ..

Την αγάπη μου..

Σάββας είπε...

Φίλε Γιώργο καταρχήν σε ευχαριστώ θερμά για το σχόλιο σου. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν μεγαλύτερη ανάπτυξη όπως σωστά επισήμανες αλλά ήδη το τραγούδι κρατάει 3:30 λεπτά και επειδή δεν έχει στίχο σκέφτηκα πως ίσως αυτός που το ακούσει να ψιλοβαρεθεί. Να ξέρεις πως τα αρνητικά σχόλια με βοηθάνε στο να γίνω καλύτερος και τα έχω σε εκτίμηση όσο και τα θετικά. Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι όσο μπορώ με την μουσική και αυτό το λέω διότι ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Λόγω περιορισμένου χρόνου λοιπόν έχω ψιλοχαθεί τώρα τελευταία από τις μπλογκο-παρέες αλλά πίστεψέ με κάνω ότι μπορώ για να τις επισκεφθώ όλες. Σίγουρα θα βολτάρω όσο πιο συχνά γίνετε στο μπλόγκ σου γιατί το θεωρώ ένα από τα καλύτερα και τα πιο ενδιαφέροντα που επισκέπτομαι. Ίσως στο μέλλον παντρέψουμε τους στίχους με την μελωδία και βγει κάτι αξιόλογο.

Όσο για τον μικρό Ραφαήλ σε ευχαριστώ πολύ για το repost που έκανες.

Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για την στήριξή σου με τις επισκέψεις και τα σχόλια σου. Να' σαι καλά. Από εδώ και στο εξής θα τα λέμε συχνότερα.

55fm είπε...

Σάββα αφήνω τα συγχαρητήριά μου για την όμορφη μελωδία σου!Πολύ τρυφερή!Ο τίτλος λέει πολλά σε όλους μας νομίζω,αυτή η γλυκιά νοσταλγία του κάποτε...βγαίνει απ΄τις νότες σου με πολύ ευαισθησία!
Να είσαι καλά και καλή Σαρακοστή!

Σάββας είπε...

53fm σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να' σαι πάντα καλά. Καλή Σαρακοστή!

Έλενα είπε...

Ακόμα ένα καταπληκτικό τραγούδι σου μπαμπάκα μου!!!!!!!!!!! Μπορώ να πω ότι με συγκίνησε η εκφώνηση και πολύ περισσότερο το τραγούδι . Συνχαριτήρια για την δουλειά σου περιμένω με ανυπομονησία το καινούριο σου τραγούδι:)

Σάββας είπε...

Ευχαριστώ πολύ Ελενίτσα μου. Μηνύματα σαν τα δικά σας με κάνουν να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Βέβαια όταν ξέρω πως θα με κρίνει η ίδια μου η κόρη τότε η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη και με κάνει να αγχώνομαι περισσότερο. Σου έχω πει και στο παρελθόν πως η δική σου η γνώμη έχει μεγάλη βαρύτητα.

Makis Del είπε...

savva eksairetiko kommati...mpravo...eyge....aaa perna ligaki apo to blog mou...ekplixi...

Σάββας είπε...

Μάκη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το τραγούδι. Να' σαι καλά φίλε μου και να μας κρατάς πάντα συντροφιά με τις όμορφες αναρτήσεις σου.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs