Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

17 Ένα τραγούδι δικό μου

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα τραγούδι δικό μου. Είναι μια προσπάθεια που έγινε με το πρόγραμμα Magix Music Maker. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Rain Of Love". Άν θέλετε να το ακούσετε απλά πατήστε το play. Πιστεύω να σας αρέσει. Περιμένω σχόλιά σας.



17 σχόλια:

Δήμητρα είπε...

Καλά είναι φανταστικό κομμάτι......!!! Δημιούργησες πάλι. Δεν έχω λόγια για να το περιγράψω, ας αφήσουμε τη μουσική να τα πει όλα………

Έλενα είπε...

Τέλειο!!!!!!!!!!!! άντε και το άλλο κομμάτι που θα φτιάξεις θα είναι για εμένα μπαμπά και θα το πάρω στην κατασκήνωση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα κάνει θραύση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

xristin είπε...

Πολύ καλό και δυνατό με φωνή φανταστική.

AATON είπε...

Ας σχολιάσει κι ένας λοιπόν εκτός οικογένειας :)

Σάββα ρίζαμ', δεν μου είχες πει πως ασχολείσαι με την μουσική. Όλο εκπλήξεις είσαι. Δεν μας είπες όμως, ποιός τραγουδάει, ούτε ποιός έγραψε την μουσική.
Αν και το είδος που εγώ τραγουδάω είναι απο Λαϊκό έως Ποντιακό, θα πω με κάθε ειλικρίνεια πως μου άρεσε το τραγούδι σου, και σαν στίχος, και σαν μουσική, και το φωνητικό μέρος του. Θα την έλεγα "Επαγγελματική δουλειά", και θα σε προτρέψω πραγματικά να μην σταματήσεις να δημιουργείς.
Επίσης, δοκίμασε κάποια στιγμή αν θέλεις κι αν μπορείς, σε ελληνικό στίχο. Κρίνοντας απο το δείγμα σου εδώ, βλέπω πως έχεις τις δυνατότητες να δημιουργείς.
Την καλημέρα μου απο Τορόντο,
Νίκος

DaisyCrazy είπε...

Χαίρεται! Πολύ καλό τραγούδι! Συγχαρητήρια!
Ποιος το τραγουδά; Τους στίχους ποιος τους έγραψε; Κυκλοφόρησε σε δίσκο;
Πολλές απορίες έχω ε; :)
Καλημέρα και μπράβο και πάλι!

Σάββας είπε...

Πρός Νίκο και Νταίζη : Καταρχήν σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Με χαροποιεί το γεγονός οτι σας άρεσε το τραγούδι. Μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω να συνθέτω. Ξέρω οτι η κριτική σας είναι αληθινή διότι είστε δύο άτομα που γράφουν πάντα με ειλικρίνεια την άποψή τους ακόμη και αν το σχόλιο πρέπει να είναι αρνητικό. Νίκο εκτιμώ και σέβομαι την γνώμη σου για ένα λόγο παραπάνω, γιατί ξέρω οτι είσαι μουσικός. Να σας λύσω όμως κάποιες απορίες που δημιουργήθηκαν. Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο έχει έτοιμα samples (δείγματα ήχου και φωνής) 3-4 δευτερολέπτων το καθένα. Εγώ απλά πήρα κάποια απο αυτά τα samples και δημιούργησα αυτό το τραγούδι. Οπότε ούτε η μουσική είναι δική μου αλλά ούτε και η φωνή. Εγώ έκανα απλά την σύνθεση του τραγουδιού. Αυτό που μετράει είναι οτι το ακούσατε σε πρώτη μετάδοση :). Θα ακολουθήσουν κι άλλα τραγούδια και όταν θα συμπληρώσω cd τότε θα βάλω στο blog ένα γκάλοπ για το ποιό τραγούδι σας άρεσε περισσότερο και μετά απο κλήρωση ο τυχερός θα πάρει δώρο αυτό το cd. Δυστυχώς φίλε Νίκο το πρόγραμμα αυτό δεν έχει samples για ελληνική μουσική αλλά θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να φτιάξω κάτι δικό μου σε ελληνικό στίχο. Έπαιζα κάποτε ηλεκτρική κιθάρα και παρ' όλο που είμαι αυτοδίδακτος πιστεύω πως έχω κάποιες γνώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μου άρεσε, Σάββα. Επειδή όμως πάντα δίνω έμφαση στο στίχο, γιατί είναι καθοριστικός στη συγκίνηση που ενυπάρχει στο τραγούδι και πιο εύληπτος, αφού δε χρειάζεται να μεταφράζουμε, περιμένουμε και τα ελληνικά σου τραγούδια στο μέλλον.

Μπράβο! Σου εύχομαι καλές γιορτές!

λιθο...Βόλος είπε...

Φίλε μου συγχαρητήρια!!!

ola-xima είπε...

Συγχαρητήρια πολύ καλη δουλειά!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Φίλε Σάββα σε ευχαριστώ που επισκέφτηκες τον χώρο μου και γράφτηκες. Ανταποδίδω την ευγενική σου επίσκεψη και θα επανέλθω να περιηγηθώ στο σπιτικό σου για σε γνωρίσω. Η πρώτη εντύπωση πάντως είναι άριστη. Θα τα λέμε.

mar9659 είπε...

Αγαπητέ Σάββα!!
Πέρασα να σου πώ Καλώς ήρθες στην
μπλογκοπαρεούλα μας!!!
Πολύ ομορφο και αξιόλογο βρήκα το σπιτικό σου,
αν και λόγω περιορισμένου χρόνου αυτον τον καιρό,
δεν εμεινα για πολύ...όμως θα συμφωνήσω με τον Χριστόφορο πως το βρίσκω και εγώ άριστο σαν πρώτη εντύπωση!!
Εύγε σου και σου εύχομαι απο καρδιάς καλή συνέχεια!!
Εμεινα ομως, να ακούσω το τραγούδι σου .
θέλω να
σε συγχαρώ με την σειρά μου διότι είναι υπέροχο,σε στίχους και μουσική!!

Καλές γιορτές σου εύχομαινα περάσεις με την οικογένεια σου με υγεία και πολύ αγάπη γύρω σου!!

Σάββας είπε...

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τα σχόλιά σας. Μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω να ασχολούμε με κάτι που μου αρέσει υπερβολικά. Πιστεύω η συνέχεια να είναι καλύτερη. Καλές γιορτές σε όλους γεμάτες υγεία!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ευχάριστη έκπληξη το τραγούδι Σου...που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα επιτηδευμένα!Συγχαρητήρια κι ευχές για τις γιορτές και για το καινούργιο χρόνο..ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ Οικογενειακή ευτυχία κι ότι άλλο επιθυμείς....

evelina είπε...

Καλημέρα Χρόνια πολλά ...Το όνομα και μόνο που έχεις τα λέει όλα .Το ίδιο με τον γιό μου .Καλλιτεχνικά άτομα. Για το κομμάτι τι να πω!!!ρυθμικό ,μελωδικό ,καταπληκτικό.Θα ήταν πολύ καλύτερο και μια σύνθεση με Ελληνικούς στίχους .Ελπίζω να ακούσουμε και κάτι τέτοιο σύντομα .Εύχομαι καλή και ευτυχισμένη χρονιά

Σάββας είπε...

Καλημέρα Εβελίνα και Χρόνια Πολλά. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Γίνονται προσπάθειες για μια σύνθεση με ελληνικό στίχο αλλά είναι ακόμη στα σκαριά. Καλή Πρωτοχρονιά σε εσένα και την οικογένειά σου.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή δουλειά!!!
Συνέχισε το !!!!!

Σάββας είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να' σαι καλά. Αν θέλεις άκου και το δεύτερο τραγούδι που έχω αναρτήσει. Είναι και αυτό σε ρυθμό ροκ αλλά instrumental, χωρίς λόγια.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs