Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

6 Music Creations

Εδώ και λίγες ημέρες δημιούργησα μια καινούρια σελίδα η οποία ονομάζεται Music Creations. Αυτή η σελίδα έχει σκοπό να φιλοξενεί τραγούδια που δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος που ασχολείται με την δημιουργία μουσικής, είτε παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο, είτε γράφει μουσική μέσω κάποιου προγράμματος και θέλει να προβάλλει την δουλειά του, θα χαρώ πολύ να τον φιλοξενήσω στην καινούρια μου ιστοσελίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο Music Creations και μετά να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε μέσω e-mail το οποίο θα βρείτε στην σελίδα, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε πατώντας στο μενού επικοινωνία. Τα τραγούδια που θα μου στέλνετε θα πρέπει να είναι σε μορφή mp3 και αν το επιθυμείτε, σε περίπτωση που δεν συνοδεύονται από κάποιο βίντεο κλιπ, θα μπορώ να το φτιάχνω εγώ, χωρίς καμία επιβάρυνση εννοείτε από εσάς. Μπορείτε να στέλνετε είτε τραγούδια που έχουν μόνο μουσική, είτε τραγούδια που έχουν μουσική και στίχους αλλά δεν τραγουδάει κανείς, είτε ολοκληρωμένα τραγούδια.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση οι δημιουργίες σας να χρησιμοποιηθούν για κάποιο κερδοσκοπικό σκοπό. Ο λόγος που κατασκευάστηκε αυτή η σελίδα είναι καθαρά για να μπορέσει ο καθένας να προβάλλει την δουλειά του και να γίνει γνωστή και στον υπόλοιπο κόσμο. Θα χαρώ λοιπόν πολύ να φιλοξενήσω τις μουσικές σας δημιουργίες. Για τους υπόλοιπους φίλους της σελίδας, που δεν έχουν δημιουργήσει κάτι αλλά παρ' όλα αυτά αγαπούν την μουσική και θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, θα μπορούν να επισκέπτονται την σελίδα και να αφήνουν κάποιο σχόλιο, εκφράζοντας την άποψή τους και βοηθώντας μας να γίνουμε καλύτεροι. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τρέχω να δω!

Σάββας είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Δημήτρη!

KANTHAR0S είπε...

Γεια σου, ρε γίγαντα. Όσο για τη σελίδα που έφτιαξες, ούτε μουσική ξέρω να συνθέτω, ούτε στίχους να γράφω, ούτε να παίζω κάποιο μουσικό όργανο. Ξέρω, όμως, να τα ακούω.

Τα σέβη μου.

Σάββας είπε...

Γεια σου Κωστή! Το ότι ξέρεις από μουσική φαίνεται και από τα υπέροχα τραγούδια που ανεβάζεις σε κάθε σου ανάρτηση στο blog σου. Θα σου συνιστούσα όμως κατά καιρούς να μπαίνεις και στην καινούρια σελίδα γιατί εκεί θα βρεις με τον καιρό μικρά διαμαντάκια που δεν πρόκειται να τα ακούσεις πουθενά αλλού. Να' σαι καλά φίλε μου!

astazzia είπε...

Καλησπέρα,
καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα και ευχαριστώ που περνάτε απ'τη "γειτονιά μου" και συ αλλά και η Δήμητρα.
Καλό και ξεκούραστο Π/Σ/Κ να'χετε!!!

Σάββας είπε...

@ astazzia,

Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου. Να έχεις κι εσύ ένα υπέροχο Π/Σ/Κ/.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω emoticons απλά γράψτε στο σχόλιο σας τους χαρακτήρες που είναι μετά από αυτό:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( =)) Grab Smily Gadget

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Εκφράσου ελεύθερα

Referring Blogs